Biografie

Academie De Wervel, Hogeschool Leiden Kunstzinnige Therapie - beeldend BAT 2007.
Studies bij Ate Koopmans en het Instituut voor Biografiek, Albert de Vries, Lous Duykers en levenskunst bij mijn gezin.
Bijscholing en ontwikkeling is een tweede natuur voor mij. Ik ben geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapie├źn (NVKT-oag) en van 2015-2017 was ik daar lid van het bestuur en later Bestuursvoorzitter.

Sinds 1989 heb ik een praktijk voor Kunstzinnige Therapie beeldend, biografisch werk en coaching. Mijn jongste cli├źnt was 4 jaar, de oudste 101. Je kunt bij mij terecht met gezondheidsklachten, levensvragen, werkgerelateerde klachten, opvoedingsproblemen, ouderdomsklachten, stervensbegeleiding en rouwverwerking. Ik werk samen met artsen, psychologen, PAAZ, Symfora, RCKJP, GGZ centra en andere gezondheidsinstellingen. Je kunt komen met een verwijzing, maar je kunt me ook gewoon rechtstreeks bellen of mailen.

Ik ben ook beeldend kunstenaar. Dat geeft mij grote vrijheid in de therapie. Ik werk zowel abstract als figuratief, schilder vrij werk en portretten in opdracht. Ik heb regelmatig exposities en ik geef schildercursussen en workshops in mijn atelier en op locatie.
Je kunt mijn schilderijen bekijken op www.brigittepovelkunst.nl